Calcovrijdag 31 januari 2020 Amsterdam hoofdkantoor

Ben jij er bij op de eerstvolgende inhousedag om vrijblijvend kennis te maken met Calco?

Kom een kijkje nemen op ons hoofdkantoor in Amsterdam!

Ervaar tijdens de Calco Inhousedag hoe het is om te werken voor een jong en dynamisch bedrijf in een sector die nooit stil staat. Tijdens de inhousedag volg je verschillende workshops waarbij je op een laagdrempelige manier in aanraking komt met IT. Zo kom je erachter wat de IT jou te bieden heeft en wat jij de IT-wereld misschien wel kunt bieden!

Natuurlijk wil je niet alleen meer gevoel krijgen bij de IT, maar ook bij Calco als organisatie. Daarom staat er ook een bedrijfspresentatie op het programma en ga je netwerken met trainees die nu in opleiding zijn. Maak kennis met onze medewerkers, want ze vertellen je graag meer over hun ervaringen met onze traineeships en het werken in de IT, zonder IT-opleiding.

De indeling van de dag ziet er als volgt uit:

11:45u Ontvangst
11:55u Welkomstwoord
12:00u Bedrijfspresentatie
12:45u Netwerklunch met MasterClass Professionals in opleiding
13:30u Workshop 1
14:15u Presentatie 1 Functie in de Praktijk
14:45u Pauze
15:15u Workshop 2
16:00u Presentatie 2 Functie in de praktijk
16.30u Afsluitende borrel (tot 17.30u)

Voor wie?

De Inhousedag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een van onze traineeships (Calco MasterClass®, Commercieel Traineeship en het IT traineeship zonder afgeronde studie).

Iedereen is welkom, want onze traineeships staan open voor alle studierichtingen! Voor onze traineeships zijn we het hele jaar door op zoek naar high potentials.

Waar?

De inhousedag is op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Adres
Gatwickstraat 21
Amsterdam

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van onze traineeships en zou je graag meer willen weten over Calco? Kom dan vooral kennismaken! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Vergeet niet je CV en korte motivatie mee te sturen, op basis hiervan maken wij een selectie.