ABN AMRO als werkgever

Studeren kun je, dat heb je allang bewezen. Maar nu wil je werken aan je carrière. Met je diploma (bijna) op zak en een flinke dosis ambitie kun je bij ABN AMRO op drie verschillende manieren aan de slag. Ontwikkel je via één van de Talent Programmes, start bij de zakenbank of specialiseer je in een vakgebied. Aan jou de keuze: wat doe jij straks bij de bank?

In een veranderend bancair landschap loopt ABN AMRO op vrijwel elk vakgebied vooraan. We leveren de beste producten en diensten voor onze klanten en maken samen met onze medewerkers een verschil voor de maatschappij. Dat is pas zinvol werk.

Het is een interessante tijd om bij ABN AMRO te werken. We zetten grote stappen richting een nieuwe vorm van bankieren en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Onze medewerkers hebben werk dat ertoe doet. En met eigenzinnige ideeën en specialistische kennis leveren ze een belangrijke bijdrage aan een betere bank.

Werken in een Talent Programme bij ABN AMRO

Bij ons aan de slag met je economie-diploma? Dat ziet een bank natuurlijk graag, maar ook met andere studie-achtergronden kun je binnen ABN AMRO een heleboel kanten op. Tijdens één van de Talent Programmes duik je twee tot vijf maanden lang in drie zelfgekozen opdrachten. Verder volg je persoonlijke én vakinhoudelijke trainingen, en maak je kennis met onze particuliere of zakelijke klanten. Zo heb je aan het eind van het jaar een functie gevonden die past bij jouw talenten en ambities.

Als net afgestudeerde of young professional wil je impact maken, de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen, je kennis vergroten en werken in een team met enthousiaste collega’s. Voor deze ondernemende jonge talenten bieden wij business specifieke Talent Programmes aan, om zo je carrière bij ABN AMRO een kickstart te geven.

Lees hier meer over de verschillende Talent Programmes: www.abnamro.com/nl/carriere/graduates-studenten/talent-programme/index.html

Inhouseday Finance in Heels

donderdag 7 februari 2019 ABN AMRO Headquarters

Are you interested in becoming an all-round finance specialist? Are you looking for a challenging career with plenty of (international) opportunities at the leading corporate bank in the Netherlands?

Bekijk evenement

7 it-functies bij ABN AMRO

Process Consulting Talent Programme ABN AMRO Amsterdam

Amsterdam Traineeship HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Business Developer

Amsterdam Starter WO BACHELOR/WO MASTER/WO

IT Talent Programme

Amsterdam Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Data Science Talent Programme

Amsterdam Starter HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Evenementen

Maak kennis met ABN AMRO op de volgende evenementen:

07feb

Carrièredag Universiteit Utrecht

Ruppertgebouw, Uithof donderdag 7 februari 2019
07feb

Inhouseday Finance in Heels

ABN AMRO Headquarters donderdag 7 februari 2019
11feb

Erasmus Recruitment Days

Erasmus University, Rotterdam maandag 11 februari 2019
13feb

Bedrijvendagen Twente

On-campus 13 en 14 februari 2019