ABN AMROLandelijk 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Als net afgestudeerde of young professional wil je impact maken, de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen, je kennis vergroten en werken in een team met enthousiaste collega’s. Voor deze ondernemende jonge talenten bieden wij business specifieke Talent Programmes aan, om zo je carrière bi...

Ontwikkel je als Young Talent

Jouw talent, jouw specialisme en jouw ontwikkeling, daar draait het om bij de ABN AMRO Talent Programmes. Om in te spelen op de veranderende arbeidsmarkt en de leer en ontwikkelbehoeftes van jouw generatie hebben wij een aantal mooie Talent Programmes ontwikkeld. 

Organisaties, ook die van ons, werken steeds meer agile en de teams meer zelfsturend. Daardoor zijn we als bedrijf wendbaarder en kunnen we ons sneller aanpassen aan veranderingen en innovaties. Dit vraagt andere skills van mensen die bij ons werken, ook van jonge starters op de arbeidsmarkt. Daarom ben jij met je talent en vernieuwende kijk op dingen zo belangrijk voor ons. Op deze manier creëren we samen een cultuur waarin het belangrijk is om jezelf steeds te verbeteren en daarmee de bank te verbeteren.

De verschillende talent programma’s bieden je de mogelijkheid om jezelf als young talent verder te ontwikkelen. Hierbij verwachten we ook van jou dat je initiatief neemt, leergierig bent en wilt doorgroeien. Je start direct op de functie en in de werkomgeving die bij je past en waar je meteen een vliegende start maakt met je carrière.

Als je deelneemt aan een Talent Programme ben je zelf verantwoordelijk voor je succes . Wij helpen je daarbij door verschillende trainingsprogramma’s en cursussen aan te bieden die jou klaarstomen voor een carrière binnen de bank. Er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling maar er is ook genoeg ruimte om je vakinhoudelijke kennis te vergroten. Daarnaast biedt het programma je de kans om een groot netwerk op te bouwen binnen de bank en daarbuiten. Kortom, wij bieden jou de middelen om alles uit jouw Talent Programme te halen. Jij bent in the lead en met een goede dosis energie word je klaargestoomd tot de young professional die het verschil maakt.

Onze vijf culture principles

Onze cultuur is de manier waarop we hier met elkaar omgaan, hoe we elkaar aanspreken en hoe we ons naar klanten gedragen. Herken jij je in onze culture principles?

Crazy for clients 
Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd. 
I am Team 
Een betere wij is een betere ik. Samen zijn we beter. 
Give Trust 
We hebben vertrouwen in onze klanten en in elkaar. 
Are you in 
Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen.  
Be a columbus 
We willen onszelf graag opnieuw uitvinden. We willen graag onderzoeken, experimenteren, leren en ons aanpassen aan veranderingen – alles voor de klant.

Contact

Interesse en heb je nog vragen? Klik dan op de sollicitatiebutton hiernaast en onze recruiters helpen je.

Direct solliciteren

Doorlopend