CGI NederlandRotterdam HBO/WO

Wil jij meebouwen aan de portals tussen verzekeraars en klanten? Wij zoeken meerdere potentiële Blueriq Engineers, met of zonder Blueriq ervaring!

Position Description

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij verantwoordelijk bent voor het creëren van het ontwerp, het meedenken aan en uitvoeren van nieuwe ontwikkelingen van producten en de communicatie tussen meerdere systemen met het modelleer programma Blueriq? Solliciteer dan direct bij CGI en we zullen er samen voor zorgen dat jij deze verantwoordelijkheid krijgt bij één van onze klanten.

Wat ga je doen?
Blueriq wordt op dit moment veel gebruikt bij verzekeraars, banken en de overheid. Vanwege een continue uitbreiding van producten en verbetering/migratie van legacy producten, bouw je mee aan een solide toekomst.

Als Blueriq Engineer ga jij op basis van je ervaring nieuwe producten, nieuwe ontwerpen en nieuwe oplossingen modelleren. Of je zult verantwoordelijk zijn voor het oplossen van bestaande problemen of verbeteringen binnen het model. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de front-end, de opbouw, de validaties en de communicatie richting systemen via o.a. XML berichten.

Nog geen ervaring met Blueriq? Geen probleem! Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste expertise krijgt. Je staat er niet alleen voor, binnen CGI zijn er meerdere Blueriq collega’s, zij zullen jou in elke situatie voorzien van hulp.

Wat breng je mee?
Je hebt een sterk analytisch vermogen en met jouw logica ben je in staat om verbanden en relaties te leggen tussen meerdere entiteiten. Daarnaast heb je:

• Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• Beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Ervaring met Blueriq niet verplicht, wel een pré;
• Ervaring met of kennis van Java of SQL is een pré.

Waar kom je terecht?
Om concurrerend te blijven, moeten verzekeraars beter aan de wensen en behoeften van hun klanten tegemoetkomen en nieuwe producten sneller op de markt brengen. Binnen CGI bedienen we alle grote en kleine Nederlandse verzekeraars en helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. We werken nauw samen met onze klanten en bouwen aan ons imago van innovatieve partner. Onze expertises zijn: Data Driven Insurance, Dynamic Pricing, Cybersecurity en het moderniseren van IT systemen (IT Modernization). Met een team van gespecialiseerde consultants gaan we de uitdagingen in de huidige markt aan.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Exciting?

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, bel of mail Jan Wiebe Olijve (Director Consulting Services) via +31 (0)612419133 of jan.wiebe.olijve@cgi.com

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com

Learn more about CGI at www.cginederland.nl

Direct solliciteren

Doorlopend