CGI NederlandLandelijk 32 uur 3+ jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij de adviseur en expert in het inrichten van een volwassen datafunctie bij onze klanten? Een datafunctie die onze klanten in staat stelt op een transparante, verantwoorde en veilige manier bedrijfsresultaten te optimaliseren met gebruik van data.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Data Manager ontwikkel jij met onze klanten op directie niveau visie en strategie op verantwoord en veilig datagebruik. Je realiseert met onze klant een continue verbeterproces waarin de datafunctie volwassen wordt, zodat meer waarde uit data kan worden gehaald, maar wel op een veilige en verantwoorde wijze. Enerzijds ben je de adviseur, die nieuwe inrichtingsconcepten voorstelt, specificeert en realiseert, anderzijds ben je de ‘doener’, die dagelijkse issues snel en passend binnen de bestaande implementaties oplost.

CGI Digital Insights:
Als Data Manager ben je onderdeel van onze snel groeiende Digital Insights Practice. Binnen deze practice bieden we jou de mogelijkheid je kennis en ervaring te delen en verder te ontwikkelen door uitdagende klantprojecten en samenwerking met vakgenoten en partners. Persoonlijke groei door vakmanschap, klantsucces en samenwerking zijn de uitgangspunten in onze Digital Insights Practice.

Klantomgeving:
Wij voorzien een sterke groei op het gebied van data analytics en aanverwante domeinen in met name de telecom/media sector Aantoonbare affiniteit, kennis en ervaring in deze sector is gewenst:

Criteria:

• Afgeronde HBO/WO opleiding met specialisatie in Business Information Management
• Circa 3 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare rollen
• Aantoonbare kennis van- en ervaring met data governance en –management processen
• Aantoonbare kennis van- en ervaring met data modelering, data kwaliteit en metadata
• Aantoonbare kennis van data privacy wet- en regelgeving 
• Is aantoonbaar in staat visie en strategie te ontwikkelen met stakeholders
• Aantoonbaar actief in kennisdeling en -ontwikkeling binnen het vakgebied
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Initiatiefrijke teamspeler, die makkelijk anderen voor zijn/haar ideeën weet te winnen
• Uitmuntende communicatie en netwerkvaardigheden
 

We bieden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Interesse?

Solliciteer direct! Meer informatie? Neem contact op met William Ritchie (Director Consulting Services) via william.ritchie@cgi.com of William Rice (Director Consulting _Expert) via will.rice@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend