CGI NederlandAmstelveen MBO

Ben jij gedreven om gebruikers te ondersteunen bij het gebruik van IT-middelen en in staat om eerste lijn calls zelf op te lossen? Denk jij in oplossingen in plaats van in problemen?

Wat ga je doen?
Als ervaren End User Support Specialist ben je met het team medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende 1e en 2e lijn incidenten en het oplossen van hardware- en software verstoringen bij de eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing en daarnaast het proces binnen de afdeling goed te coördineren volgens de ITIL methodiek.

Wat breng je mee?
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden met de nodige overtuigingskracht. Je bent analytisch aangelegd, legt gemakkelijk verbanden en hebt een groot oplossend vermogen. Je hebt ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT organisatie. Ook heb jij:

• Een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO Niveau 4;
• Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft OS en Office producten, Active Directory,   Cisco netwerken, ITIL en SCRUM methodiek en McAfee EPO;
• Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
• Een rijbewijs B;
• Technische certificeringen zoals een Windows 7/8/10/365 MCSA of Microsoft (MCP)
  Certificering of je bent enthousiast om hiermee te starten.

Waar kom je terecht?
Je gaat als End User Support Specialist aan de slag voor onze Local Support organisatie. CGI Global Technology Operations (GTO) in Nederland levert werkplek-, cloud- en security-diensten aan een groot aantal klanten, waarbij continuïteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten voorop staat. Als End User Support Specialist van CGI GTO werk je zowel op CGI kantoren als op klant locaties. De End User Support afdeling is het centrale aanspreekpunt voor ICT gerelateerde zaken die spelen bij eindgebruikers. In deze rol ben je het visitekaartje van GTO, zowel binnen als buiten CGI.
Vanuit deze rol bestaat de mogelijkheid bestaat om door te groeien naar specialistische, technische of proces coördinerende functies op HBO niveau.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be Part of someting dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Sabahudin Husic via (06) 2328 65 11 of sabahudin.husic@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.
Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Direct solliciteren

Doorlopend