CGI NederlandRotterdam 40 uur HBO

Enterprise Information Management is een van de belangrijkste speerpunten binnen de Oil&Gas unit van CGI Nederland.

Functiebeschrijving:

Aanleiding
Enterprise Information Management is een van de belangrijkste speerpunten binnen de Oil&Gas unit van CGI Nederland. De ontwikkelingen binnen Enterprise Information Management veranderen snel door nieuwe technologie als Machine Learning, Robotics en Blockchain. Om onze klanten te adviseren over nieuwe ontwikkelingen moet een visie ontwikkeld worden op het gebruik van blockchain voor records management. 

Opdrachtomschrijving
Afstudeeropdracht over Records Management en Blockchain. De opdracht bestaat uit een tweeledig onderzoek:

• Blockchain kan gebruikt worden voor transacties. Het bewijs van de transactie wordt  
bewaard in de blockchain. Hoe zorg je ervoor dat bewijslast van transacties bewaard blijft 
• Is het mogelijk om blockchain technologie te gebruiken om records management te implementeren?

Criteria:

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, leergierig is, een hoge inzet heeft en mee wil denken aan de beste oplossingen voor jouw prototype. Je bent een afstudeerder op HBO niveau -opleiding Bedrijfskundige Informatica met affiniteit voor techniek.
 

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Direct solliciteren

Doorlopend