CGI NederlandRotterdam HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven.

Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?
Wanneer jij als Software Engineer bij de sector Vital Civil Infrastructures van CGI aan de slag gaat, krijg je de kans om een uniek CGI Geo-ICT Graduate Class traject te volgen. Dit is een traject van ruim twee maanden dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Masterclass Software Engineering met een specialisatie in Java of .NET;
 • Een training gericht op Geografische Informatie Systemen met een specialisatie in ArcGIS of Smallworld;
 • Een training gericht op kennis van de Business van onze klanten met een specialisatie in het Spoorwegdomein of in Utilites. Klanten zijn onder andere ProRail, Rijkswaterstaat, de energie-netbeheerders en de drinkwaterbedrijven.

Tijdens de Masterclass zal de voortgang intensief worden gevolgd en begeleid en na succesvolle afronding van de Graduate Class wordt je gecertificeerd in de getrainde GIS pakketten en programmeertalen.
Jij specialiseert je door deze Masterclass in het ontwikkelen en onderhouden van dynamische en complexe Geografisch Informatie Systemen voor netwerken, die behoren tot de kritieke kernsystemen van onze klanten. Je wordt niet opgeleid om straks als gebruiker achter de knoppen te zitten, maar je zult alles begrijpen van wat er zich onder de motorkap van een GIS afspeelt en hoe daaraan te kunnen sleutelen.
Wanneer je het traject succesvol hebt doorlopen, beschik je over voldoende kennis om mee te draaien in de diverse CGI Geo-ICT Projecten of Scrumteams.

Wat breng je mee?
Binnen CGI krijg je voldoende ruimte om je Geo-ICT competentie verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Samen met je collega's draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van de Geo-ICT Practice binnen CGI en bij onze klanten. Verder heb je:

 • Afgeronde ICT gerelateerde studie op HBO- of WO niveau;
 • Bij voorkeur tijdens je studie programmeerervaring opgedaan;
 • Kennis van databases, zoals SQL of Oracle is een pré;
 • Affiniteit met Geografische Informatie Systemen, Een Geo studie is een pré, maar zeker geen must;
 • Je bent flexibel, stressbestendig, creatief, analytisch en leergierig;
 • Je werkt gestructureerd en nauwgezet;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Waar kom je terecht?
Na het behalen van je certificaat ga je echt aan de slag. Je begint direct bij één van onze klanten of brengt jouw kennis in de praktijk door samen met ervaren collega’s te werken aan één van onze in-house projecten. Deze collega’s coachen je tot het moment dat jij zelfstandig verder kunt. De Graduate Class biedt jou een stevige en professionele basis om snel je weg te vinden binnen CGI en bij onze opdrachtgevers. Per vakgebied hebben we een hechte community waarin collega’s elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, maar waarin ook plaats is voor de nodige fun. Dat is hard werken, maar je leercurve is dan ook steil.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of our story?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met John Mohamed (Director Consulting Services) via (06) 5157 7236 of via john.mohamed@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend