CGI NederlandRotterdam 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO/OVERIG

Ben jij een net afgestudeerde IT-er en nieuwsgierig naar welke bijdrage jij kunt aan onze uitdagende projecten binnen de Ruimtevaart? Wij willen jou een kans bieden om je verder te ontwikkelen tot een gecertificeerde Dev-Engineer.

Solliciteer nu en wees zeker van deelname voordat je aan je welverdiende zomer vakantie begint. 

De IT blijft zich in een hoog tempo ontwikkelen. De dynamiek in nieuwe methoden, hulpmiddelen, platformen en tools, is hoog. Iedere week komt er wel weer een nieuwe (versie van een) tool, aanpak of zienswijze bij. De opkomst van (private) cloud en de daarbij behorende technologieën. We zien bij onze klanten een trend naar het bouwen van moderne cloud oplossingen op basis van Open Source technologieën (denk aan Docker/Kubernetes/Ansible) en het overwegen van “hybride” cloud oplossingen. 
Voor jou en onze klanten binnen de Ruimtevaart een prachtige uitdaging in deze ontwikkelingen te adviseren en ondersteunen met nieuwste ”state-of-the-art” tools en technieken. 

Wat ga je doen?
In de Graduate Class Dev-Engineer Ruimtevaart word je gedurende een aantal maanden maanden opgeleid tot een gecertificeerde Dev-Engineer (OCA-Java) en nemen we je mee in onze uitdagende Space projecten. 
Het opleidingstraject bestaat uit een serie trainingen in groepsverband om vervolgens samen met de groep cases uit te werken waar jouw kennis wordt toegepast en getoetst. Met het volgen van onze Graduate Class Dev en jouw inzet en leergierigheid, heb je de basis gelegd om in je eerste ervaringsjaren onder andere diverse RedHat, Java en Microsoft certificeringen te behalen. Dat is hard werken, maar je leercurve is dan ook steil. 

Wat breng je mee?
Jij bent net afgestudeerde IT-er op hbo- of wo-niveau en op zoek naar de volgende stap in jouw carrière. Jij bent die topper die nog niet uitgeleerd is en die wil werken aan de meest uitdagende systemen en projecten bij onze klanten en op deze manier jouw bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin wij leven. 

Waar kom je terecht?
Je gaat als Dev Engineer werken bij CGI Space. Exploratie van het heelal. Ondersteuning bij rampenbestrijding. Betere navigatie. Dit zijn slechts enkele belangrijke toepassingen die softwaresystemen voor de ruimtevaart ons hebben gebracht. Door de groei van het aantal satellietapplicaties neemt hun betekenis toe. Ruimtevaartorganisaties zoeken continu naar mogelijkheden om hun investeringen waardevol te maken voor onze samenleving. Tegelijkertijd moeten ze zich wapenen tegen het toenemend aantal digitale dreigingen. Hierin spelen wij als CGI een verbindende rol. Met bijna 40 jaar in de industrie is CGI Space een groeiende business met gave projecten en goede vooruitzichten in de domeinen van Navigatie, Veiligheid, Aard Observaties en Satcom. We zijn betrokken bij zowel grote als kleine projecten. Enkele belangrijke opdrachtgevers zijn de ESA, de GSA en de EC. Wat Space zo uniek maakt is dat je betrokken bent bij de gehele Software Life Cycle. Niet alleen word je betrokken bij de specificatie maar jaren later, na de bouw van het systeem, neem je de uitrol bij de klant voor je rekening.

Het unieke van werken binnen Space is je betrokkenheid bij de gehele Software Life Cycle. Je kan betrokken worden bij de specificatie en jaren later, na de bouw van het systeem, de uitrol bij de klant voor je rekening te nemen of te ondersteunen vanuit jouw vakgebied. 

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something exciting?
Meer informatie over de Graduate Class Dev Engineer Ruimtevaart? Bel of mail Ron Valk (Director Consulting Services) via 06 537 18 474 of ron.valk@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren. 

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Direct solliciteren

Doorlopend