CGI NederlandRotterdam 2+ jaar HBO/WO

Zorg jij ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun IT-omgeving? Word jij hun technische geweten die het overzicht weet te bewaken en een blauwdruk uitzet van hun IT-infrastructuur?

Wat ga je doen?
Als infrastructuur engineer word je onderdeel van een multidisciplinair team dat zich bezig houdt met het beheer van de infrastructuur bij onze klanten. Je zorgt samen met collega’s uit het applicatiebeheer-team voor een stabiele omgeving waarbij je problemen oplost. Het meedraaien in stand-by diensten kan een onderdeel van je opdracht zijn. Je doet regulier onderhoud volgens vaste processen. Daarnaast zorg je ook voor het continue verbeteren van onze dienstverlenging door scherpere monitoring en het verbeteren van beheerprocessen. Je biedt hierbij ondersteuning en voert veranderingen uit, waarbij je gestructureerd te werk gaat.

Wat breng je mee?
Je hebt een uitstekend technisch inzicht met de bijbehorende kennis. Je bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om technische vraagstukken op te lossen. Proactief, communicatief vaardig en je weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde MBO- of HBO diploma;
• 1-2 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van ITIL processen;
• Technische kennis van hardware, virtualisatie, storage & back-up, Windows, Unix, Linux en netwerk;
• Certificering op RHEL 6/7 is een grote pré.

Waar kom je terecht?
Als Infrastructuur Engineer kom je te werken voor onze unit Global Technology Operations. GTO in Nederland levert 7x24 IT infrastructuur diensten aan een groot aantal verschillende klanten waarbij missie kritische levering voor ons geen uitdaging is en waar continuïteit voorop staat. De werkzaamheden vinden zowel remote bij CGI, of lokaal bij CGI (een CGI kantoor, primair Amstelveen, of datacenter) als op locatie bij de klant plaats. De afdeling GTO is een dynamische omgeving waar 7x24 genoeg te doen is. Je wordt onderdeel van een nieuw team dat zich bezig houdt met het beheer van een cruciale omgeving van één van onze Nederlandse klanten. Je krijgt te maken met Linux, Unix en Windows, maar ook de infra die er onder zit, VMWare, Storage en Back-up. Binnen het team ligt het zwaartepunt op Linux.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something challenging?

Meer informatie?
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Harmen Mak via (06) 303 86 029. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Direct solliciteren

Doorlopend