CGI NederlandDrenthe 40 uur 0-3 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij enthousiast over het vakgebied Cybersecurity en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Kom werken bij CGI en help onze klanten, waaronder Energieleveranciers en Netbeheerders, veiliger en weerbaarder te maken in de digitale wereld.

Wat ga je doen?
Als Junior ICT Netwerk & Security Specialist werk je mee aan het ontwerpen, plannen en realiseren van IT oplossingen ter ondersteuning van Cybersecurity in Industrial Control Systems (ICS).

Hierbij moet je denken aan network support, het oplossen van incidenten, asset inventory, firewall rule design, anti-virus technieken, access control. Verder is het onderhouden van diverse netwerken (bv firmware en hardware upgrades) onderdeel van je werkzaamheden.

Je werkt mee aan de netwerk ontwerpen en configuraties als onderdeel van IT-netwerk veranderingen. Het uitvoeren van IT/Security risk assessments is ook een onderdeel van de rol.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde technische of IT opleiding op HBO of WO niveau. Met de passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft, ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om vraagstukken op te lossen. Je gaat hierbij uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Je bent resultaatgericht en klantgericht en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je bereid om te reizen.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken in de markt van Energieleveranciers en Netbeheerders. Er waait een nieuwe wind in de energiemarkt. De energietransitie naar een duurzamere energiehuishouding heeft grote impact op energieleveranciers, netbeheerders en nieuwe partijen. Met innovatieve oplossingen helpen wij onze klanten deze transitie te versnellen.

Zo bieden we oplossingen voor slimme netwerkinfrastructuren, optimalisatie van assets en business modellen en decentrale energie-opwek- en distributie. Met maar liefst 6.000 energieprofessionals werk je wereldwijd samen met meer dan 200 klanten op vijf continenten. Wij zijn partner van de grootste energiebedrijven in Europa en bouwen aan centrale marktsystemen. Ook beschikken we over een uitgebreid portfolio met prijswinnende oplossingen waaronder systemen voor elektrisch rijden, slimme meterdata en smart grids.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something important?
Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Klaas Haarman via +31 6 10032843 of klaas.haarman@cgi.com.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Wat mag je van ons verwachten:

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

 

Direct solliciteren

Doorlopend