CGI NederlandGroningen 2+ jaar HBO/WO

Heb jij de nodige ervaring als test specialist en weet jij bugs en onvolkomenheden snel op te sporen? Bedenk jij samen met je team een oplossing zodat alles, zo snel mogelijk, weer voldoet aan de gestelde eisen?

Wat ga je doen?
Als Test Engineer neem je deel in een breed scala aan testtrajecten. Je bent daarbij vaak onderdeel van een team en werkt vaak op locatie bij één van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van een Test Automation Framework en de integratie hiervan in het Development- en Deliveryproces. Jij deinst niet terug van coding in een IDE. Jij kunt als Test Engineer functioneren in Scrum/DevOps teams. In alle fasen van de sprint toon jij jouw toegevoegde waarde door, daar waar nodig ook development werk op te pakken.

Wat breng je mee?
Je bent geordend, geduldig, analytisch aangelegd en legt makkelijk verbanden. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.  5Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team.
Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterk ICT component;
• Hands-on ervaring met tenminste één testautomatiserings tool, zoals bijvoorbeeld HP UFT SoapUI, Selenium, FitNesse en/of Robot Framework;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Waar kom je terecht?
CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. Onze mensen houden Nederland draaiende. We zitten dicht bij onze klanten in verschillende regio’s in Nederland. Vanuit Groningen bedienen we een diversiteit aan klanten, met ieder hun eigen uitdagingen, in verschillende markten, zoals Overheid, Energie, Zorg, Onderwijs en Manufacturing. De projecten vinden plaats op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio. Wij werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ronald ten Have (Director Consulting Services) via (06) 1293 5269 of via ronald.ten.have@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Direct solliciteren

Doorlopend