Comparex als werkgever

Software is steeds bepalender voor het succes van organisaties. Maar uw business moet centraal blijven staan. COMPAREX Nederland adviseert organisaties om hun behoeften te matchen met de juiste technologie. Met onafhankelijk advies, services, aankoop en beheer van softwarelicenties ondersteunen wij onze klanten met hun digitale transformatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie naast een economische en sociale functie ook een maatschappelijke rol dient te vervullen. De COMPAREX Foundation heeft als doel om projecten met een sociaalmaatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. Ieder jaar ondersteunen wij drie goede doelen met sportieve of actieve evenementen waarvoor wij de hulp inschakelen van collega’s.

Over COMPAREX

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de COMPAREX Group, hoofdkantoor in Duitsland. Met ruim 30 jaar ervaring bedient COMPAREX alle markten: de publieke sector, kleine en middelgrote organisaties en grote internationale organisaties. Bij de COMPAREX Group werken ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa. Onze internationale spreiding is waardevol voor klanten die internationaal actief zijn. Zo is onze kennis wereldwijd beschikbaar met lokale ondersteuning.