Coöperatie VGZ als werkgever

Aangenaam! Wij zijn Coöperatie VGZ. Met ruim 4 miljoen verzekerden zijn we één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland.

Wij nodigen jou uit om samen met bijna 2.000 collega's de antwoorden te vinden om de zorg in Nederland zinnig en betaalbaar te houden. Dat is een spannende weg, die vraagt om mensen met scherpte en ondernemerschap. Samen zoeken we steeds weer naar nieuwe wegen en oplossingen in heel complexe problematiek.

Bij Coöperatie VGZ ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je elke dag nieuwe dingen. Met meer dan 2000 mensen vormen we een enthousiaste, informele en jonge organisatie die dagelijks aan het slimmer organiseren van de zorg werkt. Want voor goede zorg, zorg je samen.

Winning workplace

Wat je belooft, moet je doen. Daar staan we bij Coöperatie VGZ voor en dat wordt gezien. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Favoriete werkgever 2017 in de pensioen- en verzekeringsbranche. En met onze werkplekken sleepten we de Winning Workplace Award 2017 in de wacht.

Ga je aan de slag bij VGZ, dan werk je in een inspirerende omgeving die rekening houdt met verschillende werkvormen én jouw gezondheid. Denk aan flexplekken om alleen of samen te werken, desk-bikes, stand-up vergaderruimtes, sport- en spelelementen om even je gedachten te verzetten en een bedrijfsrestaurant waar je lekker en gezond kunt eten.

VGZ-dna en diversiteit
Onze verzekerden zijn een afspiegeling van de samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat wij dat als Coöperatie VGZ ook zijn. Geslacht, leeftijd, afkomst, geloof of afstand tot de arbeidsmarkt, wij zoeken gewoon de juiste kandidaat voor het team. Het belangrijkste is dat je past bij de cultuur: waar samen (hard) met plezier gewerkt wordt, jezelf ontwikkelen en de organisatie verder brengen hand in hand gaan met een duidelijke focus op vitaliteit zodat je gezond en met plezier naar je werk gaat.