Gemeente Amsterdam als werkgever

Werken voor de gemeente betekent werken voor een bestuur dat ruim achthonderdvijftigduizend Amsterdammers vertegenwoordigt. Dat doe je samen met veertienduizend verschillende collega’s. Verschillend in werk, leeftijd, afkomst, karakter, dromen, hobby’s. Dat is belangrijk voor de organisatie. Al die verschillende gezichtspunten en talenten zorgen voor betere resultaten voor de stad.

Amsterdam aantrekkelijk maken
Als je voor Amsterdam werkt, werk je voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor je buurman die graag een bloemperkje voor zijn deur wil. Samen met Amsterdammers zorgen we dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan.

Dichtbij de Amsterdammers
Je moet je steeds kunnen aanpassen in jouw werkveld. Want iedere vier jaar waait er een nieuwe wind vanuit de politiek. En er zijn veel uiteenlopende belangen die regelmatig botsen. We moeten steeds sneller inspelen op vragen van bewoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. En laten we onze diensten en producten meer aansluiten op hun behoeftes.

Werken voor een wereldstad

Ben jij op zoek naar een topstart van jouw carrière? Wil jij werken voor een wereldstad met uitdagende projecten? Dan is het traineeship bij de gemeente Amsterdam geschikt voor jou!

Het traineeship is een tweejarig programma, opgezet om net afgestudeerde talenten op te leiden tot allround inzetbare publieke professionals. Het bestaat uit een combinatie van werken en leren waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Kijk hieronder voor meer informatie over het traineeship.

1 it-functie bij Gemeente Amsterdam

Traineepool MRA

Amsterdam Traineeship HBO/WO