Mainfreight Europe als werkgever

Mainfreight has humble beginnings having started off very small in 1978 with a second-hand J1 Bedford truck named Moody Blue, $2,700 in capital and a small office in Mount Wellington, Auckland.

Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. We staan genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werken toe naar onze 100-jarenvisie.

In 2011 nam Mainfreight de Wim Bosman Groep over, waardoor er nieuwe mogelijkheden kwamen om het internationale, wereldwijde netwerk van Mainfreight in heel Europa uit te breiden.

De 3 pilaren van Mainfreight

“Special people, special company " is een uitdrukking die de unieke cultuur van Mainfreight karakteriseert. Ons bedrijf is gebouwd op drie pilaren! Door het lezen van deze drie pilaren krijg je een goed gevoel over wie we zijn en hoe we samenwerken.

Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat we hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt onze aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren.

We stimuleren interne doorgroeimogelijkheden en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan. Onze teamleden zien elkaar als familie en eten met elkaar. Tegelijkertijd zijn we gericht op prestaties – elke afdeling rapporteert wekelijks haar resultaten, die beschikbaar en inzichtelijk zijn voor alle teamleden. Individuele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit worden versterkt.

  • CULTUUR
  • FAMILIE