Makro als werkgever

Elke medewerker is een partner voor ondernemend Nederland. Makro biedt een wereld aan goede banen en carrièremogelijkheden. Ook voor werken bij Makro geldt: we bieden alle mogelijkheden onder een dak. En meer.

Bijzonder zijn de enorme veelzijdigheid van het bedrijf en de manier waarop we werken. Wat je ook doet bij Makro: je bent een partner van ondernemend Nederland. En absoluut uniek in Nederland is de Makro Campus in Amsterdam.

Vakmanschap

Iedere Makro-medewerker staat klaar om onze klanten te helpen. Vakmanschap staat bij Makro hoog in het vaandel. Zo werken op al onze ultravers afdelingen, zoals AGF en vis, altijd hoogopgeleide en ervaren vakspecialisten die een antwoord hebben of vinden op elke vraag. Elke Makro-vestiging heeft ook een eigen vinoloog in huis.

Werken bij Makro

Van werken naar partnerschap

Werken bij Makro is een uitdaging. En een boeiende ook. Makro stelt zich meer en meer op als proactieve partner voor ondernemend Nederland. Dat betekent dat elke medewerker individueel ook een partner is voor ondernemend Nederland. En dat vraagt om mensen met de juiste motivatie en capaciteiten. Onze klanten staan centraal.

Dat betekent overigens ook dat we er alles aan doen om die manier van werken ook mogelijk te maken. Onder meer met goede, open overlegvormen, prettige ergonomische werkomstandigheden en actieve hulp bij een goede werk- een leefstijl.

Zelfstandigheid en vrijheid

Daaruit kun je opmaken dat vertrouwen en respect de pijlers van ons personeelsbeleid zijn. Door periodiek werkoverleg, open communicatie en betrouwbaarheid zorgen we voor een goede werksfeer. Die sfeer noemen wij intern ‘Onze Mentaliteit’. En onze mentaliteit is: behulpzaam, betrouwbaar, efficiënt en no-nonsense. Dat is de basis waarop Makro samenwerkt. Intern met elkaar en extern met onze klanten, onze leveranciers en al onze andere relaties.