Vattenfall als werkgever

Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en wil zich onderscheiden als duurzame onderneming en richt zich op een evenwichtige groei voor alle belanghebbenden: klanten, medewerkers, aandeelhouders, het milieu en de maatschappij als geheel.

Wie bij ons werkt, is zich daarvan bewust. Dat verklaart ook meteen onze bedrijfscultuur: betrokken, open en servicegericht. Maar vooral ook ondernemend, want wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en schonere oplossingen. Dat vraagt om ambitieuze medewerkers met visie, creativiteit, kwaliteit, lef en de drive om te excelleren. Voel jij je aangesproken?

Carrièremogelijkheden

De groei van onze organisatie en de razendsnelle ontwikkelingen in de energiemarkt zorgen voor ongekende mogelijkheden in je loopbaan. Werken bij Nuon vergt echter wel lef en ondernemerschap, want terugvallen op gebaande paden kan niet. Je moet kansen signaleren en benutten, zelf initiatief tonen en klant- en resultaatgericht zijn. Daarnaast moet je communicatief ingesteld zijn en innovatief kunnen denken. En je moet vooral kunnen samenwerken.

Voldoe je aan die voorwaarden, dan krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. In je werk, maar ook als persoon. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van onze organisatie, zíj maken het verschil.