ORMITVeldhoven 0-2 jaar WO MASTER/WO

Start je carrière bij ASML en draag bij aan programma- en projectmanagement van wereldklasse!

 • Minstens 2 uitdagende rollen bij ASML
 • Een intensief tweejarig ontwikkelprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, teamwork en projectmanagement bij ORMIT
 • Je eigen coach vanuit ORMIT en managers van ASML als mentoren
 • Instroom: begin april 2020

Herken jezelf!

Ben je een talent met passie voor technologie, project- en programmabeheer met een focus op continu verbeteren? Wil jij je carrière te starten bij een van de grootste en meest succesvolle hightechbedrijven ter wereld?

Dan zijn wij op zoek naar jou! ORMIT en ASML bieden je de kans om deel te nemen aan een "state of the art" traineeship van 2 jaar binnen het Program Management Office van ASML Business Lines.

Het ASML Program Management Office (PMO) Traineeship

Dit intensieve traineeship bereidt je voor een uitdagende baan binnen het internationale hightechbedrijf ASML. Je voert meteen al een (of meerdere) operationele rol(len) uit in combinatie met een uitgebreid persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma.

Je maakt deel uit van het Business Line PMO-team. Samen met je collega's en interne klanten ben je verantwoordelijk voor het uitrollen en implementeren van project (programma) standaarden en processen met betrekking tot o.a. projectplanning, het productgeneratieproces, effectieve besluitvorming, rapportages, veranderingscontrole, risicobeheer en kwaliteit.

Je krijgt de kans om de drijvende kracht te worden achter PMO verbeteringen binnen verschillende bedrijfstakken van ASML. Dit doe je in samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen zoals Finance, Development & Engineering, Manufacturing and Customer Support.

Ambitieus en enthousiast

Je moet je talent hebben aangetoond in zowel je studie als in extra curriculaire activiteiten. We zoeken enthousiaste getalenteerde mensen met de ambitie om het verschil te maken binnen ASML en met de bereidheid om in zichzelf te investeren. Dit vereist persoonlijk leiderschap samen met een combinatie van het vermogen om mensen samen te brengen en om te leren. Daarnaast zoeken we kandidaten met een focus op zowel mensen als resultaten. En met een persoonlijke drive en flexibiliteit. Dit zijn de kenmerken waar ORMIT bekend om staat. Dat is wat we zoeken en beloven aan de bedrijven waarmee we samenwerken.

Het Program Management Office bij ASML

ASML is een matrixorganisatie die bestaat uit meerdere Business Lines die worden ondersteund door verschillende sectoren.

De missie van ASML PMO is: "Operational excellence in project- en programma-uitvoering creëren om onze concurrentiepositie te versterken door de erkende expert te zijn die programma- en projectmanagement van wereldklasse aanstuurt.

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

Het ASML PMO Traineeship is uniek vanwege de combinatie van een uitdagend persoonlijk en professioneel ontwikkelingstraject met het uitvoeren van een baan bij ASML. Na een jaar verander je van omgeving en verhuis je naar een andere business line binnen PMO. Bovendien verwachten we dat je één of meerdere opwindende initiatieven voor continue verbetering onderneemt.

Tijdens het intensieve training- en ontwikkelingsprogramma word je gecoacht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel door ASML-managers als door je ORMIT-coach. Je hebt ook coaching sessies met andere ORMIT & ASML-trainees en je krijgt trainingen en workshops die bijdragen aan je toekomstige ontwikkeling.

Over ASML

ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. ASML loopt voorop in de technologie en levert systemen aan alle toonaangevende chipfabrikanten over de hele wereld.

De 20.000 medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt. Het is de ideale omgeving voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Wat we van je vragen:

 • Een erkend masterdiploma (vergelijkbaar met een Master of Science) in een (technisch) bedrijfsgericht veld.
 • 0-2 jaar werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal.
 • Relevante nevenactiviteiten vormen een pre.
 • Passie voor project- en programmabeheer en procesoptimalisatie.
 • Een ontwikkelgerichte mindset.
 • Plezier hebben in stakeholdermanagement en verbinding creëren.

Dit kun je van ons verwachten:

 1. We beoordelen jouw cv en motivatie.
 2. We sturen je een online capaciteitentest.
 3. We nodigen je uit voor twee interviews bij ons op kantoor.
 4. We nodigen we je uit voor de ORMIT assessmentdag.
 5. Je gaat kennismaken bij ASML.
 6. We verwelkomen je bij ORMIT!

Ben jij het talent dat we zoeken?
Ga de uitdaging aan bij ASML en solliciteer via de sollicitatiebutton!

Vragen?
Stel ze aan onze Corporate recruiter Arlette van Lint, bij voorkeur via WhatsApp: 06 5705 7672. Dan plannen we op basis daarvan een belafspraakje in als je dat zou willen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Doorlopend