PwCAmsterdam 40 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij gedreven en getalenteerd? Dan kom je misschien in aanmerking voor het Fast Track-programma om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden.

Heb je je studie (bijna) afgerond, wil je je carrière een vliegende start geven en meebouwen aan een veiligere informatiemaatschappij? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Meld je aan voor de Fast Track, volg ons programma voor pas afgestudeerden en gun jezelf deze unieke, grensverleggende ervaring.

Onze Cyber Security, Forensics & Privacy-praktijk (CF&P)

Dit team is erop gericht om voor grote nationale en internationale bedrijven en overheidsorganisaties de omgeving veiliger te maken. Samen met 150 andere professionals in Nederland zou jij kunnen werken aan baanbrekende projecten die alle aspecten van cybersecurity bestrijken: van ethical hacking tot dreigingsdetectie en forensisch onderzoek, van het voorkómen tot het oplossen van cybercrime, van privacy, compliance, beleid en governance, beveiligingsarchitectuur en -implementatie tot identiteits- en toegangsbeheer.

Wil jij in onze CF&P-praktijk duiken? Kijk dan eens naar onze diverse competence-teams.

Over het programma

Het Fast Track-programma is ontwikkeld om de beste en slimste pas afgestudeerde IT-specialisten meteen aan het begin van hun carrière een flinke boost te geven. Het programma duurt 16 weken en begint met het opbouwen van solide basisvaardigheden op het gebied van techniek, veiligheid en advies. Daarna ga je werken bij een van de competence-teams. In deze fase ga je je belangrijkste IT-vaardigheden verder ontwikkelen. Aan het einde van het Fast Track-programma volg je een interessante business course in het buitenland om je vaardigheden in de praktijk te testen.

Hierna begin je meteen in het door jou gekozen vakgebied en mag je met andere gespecialiseerde teams samenwerken aan verschillende projecten voor zowel nationale als internationale klanten. In de tussentijd werk je aan het behalen van je certificeringen.

We zullen je voortdurend stimuleren en begeleiden zodat jij kunt uitgroeien tot een van de allerbeste cybersecurity-professionals. Om je te helpen in dit leerproces, mag je relevante trainingen volgen en word je begeleid door een buddy.

Waarom noemen we het Fast Track?

Omdat het de snelste manier is om onze nieuwe Cyber Security Leader te worden. Dit programma zal ongetwijfeld het nodige van je vragen en je (technische) vaardigheden op de proef stellen, maar het zal ook een inspirerende ervaring zijn die je klaarstoomt voor de rest van je carrière.

Hebben we je al overtuigd of wil je nog meer informatie?

Praktische informatie

  • Startdatum begin 2019
  • Programma van 16 weken, afgesloten met een business course in het buitenland
  • Opbouw van fundamentele kennis en contacten met professionals in al onze competence-teams
  • Royaal salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. lease-auto en goede pensioenregeling)
  • 32 vakantiedagen op jaarbasis
  • Variabele bonus gebaseerd op de resultaten van PwC en persoonlijke prestaties
     

Onze competenties

Gedurende het hele Fast Track-programma word je begeleid door een personal coach. Samen houden jullie je vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling in de gaten en bespreken jullie regelmatig jouw wensen en ambities voor de toekomst. Er zijn continu (sociale en professionele) evenementen voor alle CF&P-trainees waar je elkaar kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en groepstrainingen kunt volgen. 

Gedurende de Fast Track krijg je de gelegenheid om onze specialismen en diverse competence-teams te leren kennen. Lees ze hier!

Direct solliciteren

Doorlopend