QquestLandelijk 0-3 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij op zoek naar een baan in de IT, maar heb je nog geen ervaring? Ben jij analytisch sterk, ambitieus, enthousiast, betrokken en hardwerkend? Wil jij het maximale uit jezelf halen en werk doen dat er echt toe doet?

Heb je minimaal HBO/WO-diploma en maximaal 2,5 jaar werkervaring? Vind je het leuk om bij een groeiende, laagdrempelige en ambitieuze organisatie aan de slag te gaan? Check dan deze vacature!

Het Qquest TalentClass traject

Zonder enige IT-ervaring kan jij bij ons aan de slag. Tijdens ons twee maanden durende TalentClass traject scholen wij jou om tot een ‘Young IT-professional’. Samen met een groep van ongeveer tien andere trainees volg jij het traject. Ons programma bereidt jou voor op een succesvolle start in een IT-functie bij vooraanstaande bedrijven. Je gaat ontdekken hoe je jouw talenten toe kan passen binnen een van de vele IT-functies. De nieuwste en meest relevante IT-skills worden jou geleerd zoals: Java, SQL, Scrum, TMap, CI/CD, Beheer en projectmatig werken. Daarnaast geef en ontvang je voortdurend feedback op jouw prestaties en gedrag. Daarmee bouw je aan je zelfvertrouwen om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan.

Aan de slag bij een opdrachtgever

Na het afronden van de Qquest TalentClass gaan we kijken bij welke opdrachtgever jij het beste past. We kijken van welke uitdagingen jij gelukkig wordt en bij welke cultuur jij het beste functioneert. Wij zorgen voor een passende opdrachtgever en proberen de beste match te realiseren.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou

Qquest is een jonge organisatie die zichzelf continue blijft ontwikkelen. Van oorsprong zijn wij een testbedrijf, maar hebben de laatste jaren veel meer disciplines toegevoegd. We vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf blijven ontwikkelen. We werken met een groot klantportfolio die uitdagende opdrachten aanbieden en breiden dit portfolio continue uit.

Zodra je bij de opdrachtgever aan het werk gaat, blijven wij jou intensief begeleiden en coachen. Dit doen we om te zorgen dat jij jezelf zo goed mogelijk kan ontwikkelen en van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijft. Ook bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, zoals: reiskostenvergoeding, laptop, 26 vakantiedagen, vrij opneembaar studiebudget, toffe teamuitjes, kennisdelingsavonden en nog veel meer.

Wanneer je nog vragen hebt over ons hele traject neem dan gerust contact op met onze recruiter Ilse Blad. Je kan ook een kijkje nemen hoe onze selectiedagen eruit zien.

Geen vragen meer en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Direct solliciteren

Doorlopend