QquestGouda 24 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Ben jij op zoek naar een toffe stage waarin je onderzoek relateert aan alle afdelingen van een 100+ fte organisatie? Zie jij uitdagingen in het verwerven van data bij allerlei stakeholders zoals klanten en medewerkers?

Hoe tevreden zijn onze klanten? Zouden ze ons aanbevelen bij andere organisaties? Hoe tevreden zijn medewerkers over hun werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden? Wat is de reden dat sollicitanten bij Qquest aan de slag willen en wat vinden ze eigenlijk van het recruitmentproces?

Allemaal vragen waar Qquest antwoord op zoekt. Dat willen we graag weten, vooral om ons verder te verbeteren. We zijn een club die graag vooruit wil en vooruitdenkt. Daarom willen we inzicht hebben waar we komende tijd onze aandacht aan moeten schenken. 

We zijn niet van ons eigen vlees keuren. We willen dat er een objectief meetproces opgezet wordt, bij voorkeur door iemand die geen belangen heeft bij Qquest. Die dat meetproces op een transparante en goed onderbouwde manier doet. Het streven is dat het meetproces een continu proces wordt voor de komende jaren. Hierbij is het vertrekpunt dat we voortdurend willen meten, metingen kunnen vergelijken en dat we openstaan voor aanpassingen in de manier van meten.

Wat ga je meten?

Van klanten willen we bijvoorbeeld graag de NPS (net promoter score) weten en hoe goed ze onze diensten kennen. Met betrekking tot medewerkers zijn we o.a. benieuwd naar de EPS (employer promoter score) en de mate waarin zij ervaren zich te kunnen ontwikkelen in een richting die ze ambiëren. Daarnaast zijn we benieuwd in hoeverre zij zich verbonden voelen met Qquest en haar cultuur. Bij sollicitanten zijn we nieuwsgierig waarom ze bij Qquest hebben gesolliciteerd en in hoeverre ons vernieuwde merk, dat we binnenkort lanceren, daar een rol in speelt. Veel vragen dus die ons inzicht moet geven waar we staan en wat er nog aan zaken ligt om te verbeteren.

Hoe meten?

Het meten en interpreteren van deze zaken is niet ons vakgebied. Daar huren we graag iemand voor in. Hoe wordt gemeten laten we graag over aan jou. Wel vinden we het belangrijk dat het objectief, transparant en goed onderbouwd is en uiteraard dat het proces AVG-proof is. Respect en bescherming voor de privacy van mensen vinden we heel belangrijk.

Wat is de periode van je opdracht?

We willen graag zo snel mogelijk starten, bij voorkeur in september 2019. De doorlooptijd van de opdracht is 4 tot maximaal 6 maanden. De verwachting is dat je minimaal 3 dagen per week bezig bent.

Wat biedt Qquest jou?

Qquest biedt jou een stagevergoeding op fulltime basis van €250,- tot €450,- per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring). Uiteraard krijg je een persoonlijke begeleider vanuit Qquest, die regelmatig met je afstemt. Hij biedt je alle hulp en faciliteiten die je nodig hebt om je opdracht goed uit te kunnen voeren. Daarnaast kun je iedere dag aanschuiven bij de gezellige, gezamenlijke lunch.

Sollicitatieproces bij Qquest

Wij hebben een voorkeur voor Communicatiewetenschappen of Sociale Wetenschappen maar sluiten andere passende studies zeker niet uit. Spreekt het onderwerp je aan en kan je het gebruiken voor je stage of andere opdracht. Neem dan direct contact met ons op! We zijn een organisatie die van aanpakken houdt en snel schakelen zit in ons DNA. In één ochtend kun jij sfeer proeven, informatie verzamelen, je toekomstige collega’s spreken en maak je een analytische test. Binnen twee werkdagen krijg je al een reactie. We hopen je snel te ontmoeten!

Direct solliciteren

Doorlopend