Unilever als werkgever

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Een carrière bij Unilever betekent dat je aan de slag gaat bij een van de beste werkgevers wereldwijd. Wij bieden een omgeving die mensen de kans geeft hun doelen te behalen, zowel professioneel als persoonlijk. Bij Unilever bieden we je meer manieren om te profiteren van mogelijkheden om je te ontwikkelen, meer ruimte om succesvol te zijn en te groeien, een aantrekkelijke beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, en talloze richtingen die je kunt volgen bij het opbouwen van je carrière: ‘made by you’.

Onze waarden

Onze waarden zijn onderdeel van onze open cultuur waarin een persoonlijke benadering centraal staat bij het streven naar optimale prestatie. Ze vormen een leidraad voor onze dagelijkse beslissingen en acties. Ze onderbouwen alles wat we zeggen en doen.

  • Integriteit
  • Respect
  • Verantwoordelijkheid
  • Pionieren