Tarieven

5 bundle posting

  Job posting (1 maand)

  Nieuwsbrief naar doelgroep

  Promotie door De Carrièrebus

  Promotie via social media

  Promotie via partners

  Social advertising

€ 590,- / vijf posities per jaar

Unlimited posting

  Job posting (1 maand)

  Nieuwsbrief naar doelgroep

  Promotie door De Carrièrebus

  Promotie via social media

  Promotie via partners

  Social advertising (incl. 25% budget*)

€ 990,- / onbeperkt aantal posities per jaar

* Naast de reguliere promotie van het platform investeren wij 25% van uw investering direct in het promoten van uitsluitend uw vacatures via social media advertising (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Bent u op zoek naar studenten, starters en/ of young professionals met een IT achtergrond?

ITfuncties.nl is onderdeel van Your Talent Group en richt zich uitsluiten op studenten, starters en young professionals met ervaring en ambities in de IT. In de huidige arbeidsmarkt hebben IT professionals in principe alle keuze. Ook weten ze vaak prima waar hun hart en expertise ligt. De uitdaging voor een IT’er ligt dan vooral nog in het vinden van de juiste werkomgeving.

ITfuncties.nl is daarom meer dan een standaard vacaturebank, veel meer. Niet alleen biedt het platform uitgebreide informatie over de werkgevers zelf, hun bedrijfscultuur, medewerkers, etc., ook worden de vacatures persoonlijk bij IT specialisten onder de aandacht gebracht via de verschillende offline arbeidsmarktcommunicatie kanalen van Your Talent Group. Op deze manier zijn wij in staat om uw organisatie en carrièremogelijkheden proactief en zo optimaal mogelijk bij uw doelgroep te positioneren en onbeperkt kandidaten te enthousiasmeren voor uw it-functie(s).

Uw voordelen:

 • Naast vacatures plaatsen tevens employer branding; zowel online als offline;
 • Extra attentiewaarde door uitgebreid werkgeversprofiel, evenementen, medewerkersverhalen en nieuws;
 • Vacatures worden verspreid via alle partnersites en social mediakanalen;
 • Onze servicedesk plaatst de vacatures voor u (plus vacaturecheck);
 • Directe werving; wij brengen uw vacatures direct bij uw doelgroep onder de aandacht (o.a. op hogescholen, universiteiten en vakbeurzen);
 • Het vacaturebereik is 60% anders dan op andere jobboards (zowel offline als online);
 • Kandidaten reageren rechtstreeks op uw vacatures (directe traffic naar uw eigen (recruitment)site);


Optimale online presence

Voor de meeste young professionals is naast de functie-inhoud en de gevraagde skills met name de bedrijfscultuur doorslaggevend in de keuze voor een nieuwe baan. Vandaar dat ITfuncties.nl niet alleen vacatures centraal stelt zoals de meeste vacaturebanken doen, maar het werkgevers tevens een platform biedt om direct een goede eerste indruk van de (bedrijfscultuur van de) organisatie te geven. Middels een uitgebreid werkgeversprofiel in eigen huisstijl met een bedrijfsomschrijving, kernwaarden, foto’s, video’s, medewerkers aan het woord, evenementen en nieuws wordt een helder beeld geschetst van de bedrijfscultuur en de carrièremogelijkheden. Voor alle werkgeversprofielen en vacatures zorgen wij voor een optimale online presence. Hiervoor is ITfuncties.nl zelf natuurlijk een complete en overzichtelijke site met een groot en relevant bereik. Daarnaast maken wij nog zoveel mogelijk gebruik van ons eigen netwerk, partnersites, de andere nichesites van Your Talent Group, verschillende social mediakanalen en natuurlijk Google (via SEO en zoekmachinemarketing).


Optimale offline promotie

Om het platform direct bij de doelgroep te promoten, onderhouden wij goede contacten met alle universiteiten en hogescholen en bezoeken wij met YTG Carrièrebus jaarlijks ruim 60 recruitmentevents waar we de werkgevers en hun vacatures persoonlijk onder de aandacht brengen bij studenten en alumni van alle relevante IT-opleidingen. Onze recruiters gaan daarbij proactief en gericht op zoek naar de beste kandidaten voor alle vacatures die u op ITfuncties.nl plaatst, waardoor het aantal kwalitatieve sollicitaties op uw vacatures direct toeneemt.

YTG Carrièrebus bezoekt jaarlijks o.a.:

 • HBO ICT Job Event
 • Technische hogescholen; Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland, Haagse Hogeschool, Saxion, Windesheim, Fontys, Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool, etc.
 • De 4 TU’s: Eindhoven, Twente, Delft en Wageningen
 • Alle universitaire bèta-events; Amsterdam, Groningen, Nijmegen, etc.


Voor tarieven en nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via het onderstaand contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Wat anderen over ons zeggen

"Ik heb De Carrièrebus leren kennen op de Amsterdamse Carrière Dagen, waar ik mijn cv door hen heb laten checken. Toen hebben zij mij erg geholpen door actief mee te denken over wat voor werk ik nou eigenlijk zocht en wat ik vervolgens uit wilde stralen met mijn cv. Om deze reden heb ik hen afgelopen augustus benaderd met de vraag of zij mij verder konden helpen bij het vinden van een baan. Mijn wens: op korte termijn werk vinden dat aansluit op mijn interesse in Supply Chain Management en waarin ik meteen veel verantwoordelijkheid krijg. Middels een nieuw initiatief van De Carrièrebus ben ik uiteindelijk in contact gekomen met een logistieke startup, waar ik sinds afgelopen maandag met veel plezier werk."

Jochem Hoogesteijn (student Universiteit van Amsterdam)“Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!”

Bas Henckens (student Universiteit Maastricht)

“Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.”

Kay van Zonderen (trainee Achmea)


“De Carrièrebus checkte in oktober 2015 mijn cv tijdens een recruitment event. Nu, bijna anderhalf jaar later, heb ik nog steeds nauw contact met ze en beschouw ik hun als mijn mentor in alles wat ik doe omtrent studie en werk. Gunay is een karakter mens, iemand die al je werkervaring en studieresultaten opzij zet en eerst kijkt naar wie jij als mens bent. Volgens haar haal je het beste uit jezelf wanneer je dingen doet in een omgeving waar jou normen en waarden bij aansluiten.”

Daniel Langerveld (student TU Eindhoven)

“De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, en weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Hun oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.”

Alexander van ’t Hof (student Erasmus Universiteit)


“Tijdens de Recruitment Days in Groningen heb ik de workshop Non-Verbale Communicatie van De Carrièrebus gevolgd. Een onwijs leuke training. De communicatie met De Carrièrebus voelde heel erg vertrouwd en alle mensen die ik heb gehoord over Your Talent Group konden alleen maar vanuit waardering spreken. Ik hoop in de toekomst nog eens met YTG in aanraking te komen en raad iedereen het aan om contact met ze op te nemen als je een sparringspartner zoekt die oprecht meedenkt over jouw toekomst.”

Laurien Meijer (student Rijksuniversiteit Groningen)

“Tijdens de Maastricht Business Days heb ik veel tips en advies gekregen om mijn cv beter te maken van De Carrièrebus. Daarbij hebben ze mij ook veel nuttige suggesties gegeven waar ik verder kon kijken naar een mogelijk traineeship. Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik De Carrièrebus tegen ben gekomen!”

Janneke Verhaegh (student Universiteit Maastricht)