Achmea als werkgever

Achmea is de grootste digitale verzekeraar van Nederland. Met sterke merken als Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO heb je ongetwijfeld wel eens van ons gehoord. We verzekeren onze 10 miljoen klanten tegen schade, voor zorg en voor hun leven. En om dat te kunnen doen, blijven we innoveren.

We werken met 14.500 collega’s op 8 locaties in Nederland, én in het buitenland, aan onze toekomst waarin gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voorop staan. Het is onze taak om relevant te blijven voor al onze klanten. Niet alleen nu, maar ook later.

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Hierin zijn we toonaangevend in de wereld van verzekeringen. Dat zijn we al 200 jaar. En… dat willen we over 200 jaar nog steeds te zijn. Ons inzetten voor levensgeluk van onze klanten: daar maken we ons hard voor. Verzekeren heeft alles te maken met je goed voelen. We investeren in producten en diensten die dat goede gevoel aan ons klanten geven. Een verzekeraar die er is voor iedereen. En dat gaat verder dan alleen onze eigen klanten.

Dé verzekeraar van de toekomst

We leven in een wereld waar zelfrijdende auto’s inmiddels hun intrede hebben gedaan en waar steeds meer aandacht is voor preventie. Met name als het op verzekeren aankomt. Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers: mensen die durven dromen en die deze dromen waarmaken. Als je dat vertaalt naar Achmea, betekent dat nieuwe manieren van verzekeren en het veranderen van risicomodellen. Maar er is nog zoveel meer te doen om ons dé verzekeraar van de toekomst te maken. Ontdek het zelf! De wereld verandert. Dus wij ook. En hoe zit dat met jou?

Achmea-locaties: Zeist, Leiden, Tilburg, Apeldoorn, Leusden, Amsterdam en Leeuwarden

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijachmea.nl of www.achmea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met:

  • Noor Kok
  • noor.kok@achmea.nl
  • 06-10882913

1 it-functie bij Achmea

IT Auditor

Apeldoorn, Zeist Full-time HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Achmea nieuwsberichten

Start in de voorhoede

do 3 november 2016

Ben je bijna of net klaar met je hbo- of universitaire studie? Ontdekken wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft is best spannend. ...