Henkel als werkgever

Een carrière bij Henkel is een wereld vol kansen. Duurzame innovaties dankzij het pionierswerk van de beste teams. Zelfontplooiing mogelijk gemaakt door een bedrijfscultuur op basis van diversiteit en een flexibele balans werk-leven.

Het succes van Henkel steunt op mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, mensen met een ondernemersgeest die de wereld afzoeken naar nieuwe ideeën voor onze innovatieve merken en toonaangevende technologieën. Wenst u deel uit te maken van het wereldwijde team van Henkel?

Een wereld vol kansen. Uw carrière bij Henkel.

U heeft talent en ambitie en bent op zoek naar de uitgelezen kans, terwijl wij hopen ons wereldwijde team te versterken. Indien u ons dus kunt overtuigen met uw persoonlijkheid en passie, bieden wij u uitstekende perspectieven aan waar ook ter wereld.

  • Ontwikkel elk aspect van je carrière te dankzij ons wereldwijd gestandaardiseerd vakopleidingsprogramma.
  • Onze unieke "Triple 2"-filosofie van jobrotatie geeft je internationale ervaring, cultureel bewustzijn en persoonlijk netwerk van contacten een geweldige boost.
  • Jouw rendement is belangrijk en staat centraal voor ons.
  • Beloningen met prestatiegerichte betalingsstructuur, opties op aandelen en aantrekkelijke voordelen.

Henkel nieuwsberichten

Henkel voert omzet en winst verder op

vr 26 februari 2016

De Duitse producent van consumentenproducten Henkel heeft de omzet en winst in het afgelopen kwartaal omhoog zien gaan, door ...