ABN AMROAmsterdam 0-2 jaar HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

Starten als IT-er binnen de bank. IT wordt steeds meer core-business en is dus essentieel voor de bank. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid, er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. Je werk als IT-er heeft een grote impact.

Vanaf dag één krijg je direct veel verantwoordelijkheid en ook ruimte om initiatief te nemen. Een frisse blik en creativiteit worden gewaardeerd.

Wie ben jij?

Je hebt een universitaire of HBO-studie afgerond, een sterke affiniteit met IT en maximaal 2 jaar werkervaring. Je weet makkelijk te schakelen met verschillende partijen. Je wilt elke dag verbeteren voor jezelf en voor onze klanten en weet daarbij goed je mening te verwoorden. Lijkt het je wat om je carrière bij ABN AMRO te starten met een persoonlijk ontwikkelingstraject binnen IT? Dan zijn we op zoek naar jou!

IT Talent Programme

Het IT Talent Programme biedt je een vaste functie voor 12 maanden, waarbij je werk combineert met opleidingen en trainingen. ABN AMRO werkt volgens een detacheringsconstructie met zes verschillende bureaus. Zij doen voor ons de selectie (dat betekent dus dat je bij hen solliciteert en niet direct bij ABN AMRO). Na een succesvol selectietraject bij het door jou uitgekozen bureau, kom je daar voor 12 maanden onder contract. Dit bureau wordt je werkgever en plaatst je voor de komende 12 maanden bij ABN AMRO. Gedurende deze periode krijg je naast de trainingen vanuit het bureau ook functie gerichte opleidingen vanuit de bank. Je leert dus enorm snel tijdens deze eerste paar maanden van je carrière en ontwikkelt je op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Bevalt het jou en bevalt het ons? Dan kunnen we je na deze 12 maanden blij maken met een contract bij ABN AMRO.

Win-win situatie

Voor ons IT Talent Programme werken we samen met zes bureaus. Op deze manier creëren wij een win-win situatie. Voor jou als jong talent en voor onszelf. Jij volgt een jaar lang een talent programma vol met trainingen, opleidingen en coaching om daarna op contract bij ABN AMRO te starten en wij weten zeker dat we de goede en gemotiveerde talenten aan boord krijgen. Bovendien kan jij zelf kiezen welk bureau het beste bij je past en waar je je het meeste thuis voelt. Hieronder vind je meer informatie over de bureaus en kan je gelijk solliciteren!

Direct solliciteren

Doorlopend