ilionx als werkgever

Organisaties succesvoller maken met behulp van ICT. Dat is de missie van ilionx, dé ondernemende middelgrote ICT-dienstverlener van de Benelux. Het vakmanschap en de passie van onze mensen voor het ICT-vak zijn het professionele hart van onze organisatie.

Als middelgrote ICT-dienstverlener, met een hoge mate van vakmanschap, is ilionx in staat om organisaties daadwerkelijk succesvoller te maken met behulp van ICT.

Met een team van meer dan 250 vakmensen, in uiteenlopende ICT disciplines, heeft ilionx de juiste kennis en ervaring in huis. Onze experts horen bij de besten in hun vakgebied. Bedrijfskundige en -economische ontwikkelingen, onze passie voor ICT en de ontwikkelingen en innovaties in ons vakgebied zijn voor ons de drijfveren om voorop te blijven lopen.

Bij ilionx hebben we passie voor ICT. Vakmanschap vinden we belangrijk, we houden van slimme oplossingen, luisteren naar de klant en werken goed samen met andere leveranciers. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor het gezamenlijke resultaat.

Laat onze passie voor ICT en onze daadkracht voor resultaat uw vooruitgang betekenen!

ilionx nieuwsberichten

De nieuwe Young Professionals zijn in India!

vr 14 oktober 2016

Momenteel is er weer een groep Young Professionals van ilionx afgereisd naar New Dehli om cursussen te volgen en certificaten te ...