Qquest als werkgever

Qquest is specialist op het gebied van gestructureerd testen en business en requirements analyse. Daarnaast is Qquest gespecialiseerd in het werven, trainen en coachen van ICT talenten. Onze consultants werken bij diverse organisaties aan uitdagende ICT projecten.

Qquest biedt je de ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, binnen een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega’s. Ondanks dat onze collega’s verspreid door het land, werkzaam zijn, hebben zij veel contact met elkaar, bijvoorbeeld via ons social netwerk of tijdens de social events die wij een aantal keer per jaar organiseren. Op deze manier blijven wij met elkaar verbonden en van elkaar leren.

Wie zich goed voelt, ontwikkelt zich beter. Hier gaat Qquest heel bewust mee om. Bij Qquest streven we ernaar om op informele en persoonlijke manier met elkaar om te gaan en doorlopend kennis en ervaring te delen. Op deze manier streven we samen naar de beste resultaten.

Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega's die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega's zijn net als jij ambitieus, analytisch sterk, betrokken met elkaar en hardwerkend.

Werken bij Qquest levert je op veel vlakken voldoening:

  • Je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen
  • Je werkt voor de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland
  • Met jouw werk lever je echt toegevoegde waarde
  • Je werkt met een jong, ambitieus bedrijf aan de ICT diensten van de toekomst

3 it-functies bij Qquest

Stageopdracht: “meten is weten”

Gouda Afstudeerstage HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

IT traineeship: Qquest TalentClass

Landelijk Traineeship HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

DevOps Engineer

Gouda Full-time HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO