Qquest als werkgever

Qquest is gespecialiseerd in het opleiden van IT-professionals. Met of zonder IT-achtergrond kan je bij Qquest starten binnen de IT-branche. Door het Qquest TalentClass IT-Traineeship scholen zij hbo en/of wo afgestudeerde om tot Young IT-professional.

Over Qquest
Wij zijn Qquest. Een jonge ICT-organisatie die continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren ICT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder ICT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass Traineeship. In twee maanden tijd wordt de basis bijgebracht, waarna ze zich bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers verder ontwikkelen.

Ook voor ervaren ICT’ers is er voldoende plek binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin eigen kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie. Jouw ervaring kan andere collega’s verder helpen en vice versa. Continu blijven wij in jou investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

3 it-functies bij Qquest

Stageopdracht: “meten is weten”

Gouda Afstudeerstage HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

IT traineeship: Qquest TalentClass

Landelijk Traineeship HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

DevOps Engineer

Gouda Full-time HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO