ComparexAmsterdam 32 uur HBO/WO BACHELOR/WO MASTER/WO

COMPAREX is een innovatieve IT-Services organisatie die naast zijn klant staat in deze digitale wereld. Om innovatief te zijn en te blijven hebben wij een cultuur waarin vrijheid en ondernemerschap kernwaarden zijn. Dit geeft ons de kans om te ondernemen in een moderne, mobiele, en flexibele wer...

Dit zorgt dagelijks voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen om zo succes te kunnen delen. Delen? Ja, succes vieren we binnen COMPAREX als een familie!

COMPAREX is de laatste jaren van een traditionele reseller van software uitgegroeid tot een serviceprovider, die zowel software als applicaties levert én aanverwante diensten aanbiedt, zoals trainingen en inspiratiesessies én helpt bij het ontwikkelen van een passende strategie. Hierin heeft COMPAREX de afgelopen periode flink geïnvesteerd. We willen klanten helpen met het technologie-, strategiedeel en ook met het cultuurgedeelte?.

Om ons succes te vergroten zijn wij op zoek naar een Technisch Consultant SAM.

Functie-omschrijving

Als Technisch Consultant werk je vanuit een internationaal georiënteerd team. Je bent verantwoordelijk voor implementatie, configuratie en maintenance van de SAM tooling bij klanten en binnen onze hosted omgeving. Je geeft advies betreffende implementatie van de SAM tooling (Snow License Manager en/of Flexera FNMS) aan sales collega’s en aan klanten (pre-sales) en je zorgt voor documenteren van de implementaties en de configuraties.

Verder ben je bezig met onderhouden, monitoren en beheren van onze hosted omgeving waarbinnen onze services aanwezig zijn en het in behandeling nemen en afhandelen van (klant) calls en het monitoren van de voortgang hiervan.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo werk-, denkniveau, of relevante studie en/of cursussen gevolgd;
 • Je hebt affiniteit met Software Asset Management;
 • Je hebt ervaring/affiniteit met technologieën die belangrijk zijn binnen SAM, zoals Offce 365 en Azure;
 • Je hebt ervaring met virtualisatietechnologieën zoals VMware en Hyper-V;
 • Je hebt ervaring met SQL databases, informatie uit databases halen, T-SQL, technisch inzicht in SQL Server;
 • Je hebt ervaring met SAM tooling zoals Snow License Manager en/of Flexera FNMS is een pré.
 • Je hebt een proactieve werkhouding;
 • Je bent leergierig.

Omschrijving en arbeidsvoorwaarden

Wij willen de meest waardevolle IT-solutions en -services organisatie zijn van Nederland en dat kan alleen met de beste medewerkers. Daarom bieden wij jou:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring;
 • Een bonusregeling gebaseeerd op een individueel en groepstarget;
 • Een jaarlijks opleidingsbudget;
 • Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een collectieve pensioenverzekering met eigen pensioenadviseur;
 • Een WIA-verzekering;
 • Gratis en deels onder werktijd deelname aan ons vitaliteitsprogramma.

Werken bij COMPAREX: Nummer 8 Best Workplace 2018

Dit heb je vaker gehoord, maar bij COMPAREX werken is echt heel erg leuk! Wij zijn een platte organisatie waar je altijd bij elkaar terecht kunt om even te sparren of advies in te winnen. Met 210 zeer gemotiveerde en ervaren collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat betekent dus hard werken, maar ook hard genieten tijdens bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel en het eindejaarsfeest.

Vind jij het belangrijk om goed en gezond te leven en wil je werk en privé in balans houden? Daarvoor bieden wij jou ruime mogelijkheden in ons vitaliteitsprogramma met o.a. bootcamp, een ‘hybrid-doctor’ en andere sportactiviteiten.

Wij zijn groot voorstander van het nieuwe werken waardoor flexwerken én thuiswerken tot de mogelijkheden behoren.

Door de goede werksfeer en de uitstekende arbeidsvoorwaarden beoordelen onze collega’s COMPAREX met een 8,9 gemiddeld! Dit jaar eindigden we zelfs op de 8e plaats Best Workplaces van Nederland, in de categorie Best Multinational Workplaces.

Hoe leuk is het om bij COMPAREX Nederland te werken?

Wil jij weten hoe het is om bij COMPAREX te werken? Bekijk onze video en kom te weten wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag je passie en droom verwezenlijken bij een grote internationale speler waarbij de Nederlandse gezelligheid, betrokkenheid en saamhorigheid nog steeds overal merkbaar is? Klik dan op onderstaande link.

Direct solliciteren

Doorlopend